ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ HSS & HSSCo

ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΣΙΔΗΡΟY

ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ HSS & HSSCo DORMER RUKO

Τα τρυπάνια είναι εργαλεία κοπής που χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση υλικού για τη δημιουργία οπών, σχεδόν πάντα κυκλικής διατομής. Τα τρυπάνια έρχονται σε πολλά μεγέθη και σχήματα και μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικά είδη οπών σε πολλά διαφορετικά υλικά. Προκειμένου να δημιουργηθούν τρύπες, τα τρυπάνια συνήθως συνδέονται με ένα τρυπάνι , το οποίο τους εξουσιοδοτεί να κόψουν το τεμάχιο εργασίας, συνήθως με περιστροφή. Το τρυπάνι θα πιάσει το επάνω άκρο ενός κομματιού που ονομάζεται στέλεχος στο τσοκ .

Τα τρυπάνια έρχονται σε τυποποιημένα μεγέθη, που περιγράφονται στο άρθρο μεγέθους των τρυπανιών . Ένα ολοκληρωμένο τρυπάνι και διάγραμμα μεγέθους βρύσης απαριθμεί μετρικά και αυτοκρατορικά μεγέθη τρυπανιών μαζί με τα απαιτούμενα μεγέθη βίδας. Υπάρχουν επίσης ορισμένα ειδικά τρυπάνια που μπορούν να δημιουργήσουν τρύπες με μη κυκλική διατομή. [1]

Ενώ ο όρος ” τρυπάνι” μπορεί να αναφέρεται είτε σε μηχανή γεώτρησης είτε σε τρυπάνι για χρήση σε μηχανή γεώτρησης, σε αυτό το αντικείμενο, για λόγους σαφήνειας, χρησιμοποιείται τρυπάνι ή μύλος σε όλη την έκταση για να αναφέρεται σε ένα κομμάτι για χρήση σε μια μηχανή γεώτρησης, αναφέρεται πάντα σε μια μηχανή γεώτρησης.

  • DORMER
  • RUKO
  • VOLKEL

Βλέπετε 1–16 απο 23 αποτέλεσματα

Βλέπετε 1–16 απο 23 αποτέλεσματα