Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής μιας παραγγελίας είναι οι εξής:

 1. Με αντικαταβολή (Επιπλέον  χρέωση 3€)*
  Το ποσό της πληρωμής εξοφλείται στον υπάλληλο της courier την ώρα της παράδοσης του δέματος.
  Τα μεταφορικά έξοδα καλύπτονται από την εταιρεία μας ή τον πελάτη σύμφωνα με τους όρους της εκάστοτε παραγγελίας. Το ποσό αντικαταβολής που καλείστε να πληρώσετε περιλαμβάνει και τα μεταφορικά έξοδα, εκτός εάν υπάρξει διαφορετική πρότερη συμφωνία.
 2. Με χρέωση πιστωτικής κάρτας.
  Το K. Z. CHATZIKONTELIS  χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική πλατφόρμα της EUROBANK ώστε να κάνει δεκτές χρεώσεις VISA & MASTERCARD. Η συναλλαγή γίνεται κάτω από την ασφαλή πλατφόρμα SSL και η χρέωση της κάρτας είναι άμεση. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν καταχωρούνται στο κατάστημα μας αλλά μόνο στη τράπεζα που σας κάνει τη χρέωση.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι ακολουθούμε πολιτική επιβεβαίωσης των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, για τη δική σας ασφάλεια. Επιλέγοντας αγορά με πιστωτική κάρτα, αποδέχεστε αυτόματα τους όρους συναλλαγής μας :
– To K. Z. CHATZIKONTELIS  ενδέχεται να ζητήσει από τον χρήστη να προσκομίσει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο σχετικό με την διεύθυνση κατοικίας του ή κεκαλυμμένο αντίγραφο της πιστωτικής του κάρτας, πριν την οριστική εκτέλεση της παραγγελίας.
– Το K. Z. CHATZIKONTELIS  δικαιούται να ζητήσει επιβεβαίωση συναλλαγής από την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας του κατόχου. Στην περίπτωση κατά την οποία, λάβει αρνητική απάντηση ή δεν λάβει καμία απάντηση, δικαιούται για λόγους διασφάλισης, να ακυρώσει την αγορά και να επιστρέψει στο ακέραιο το ποσό της συναλλαγής στον πελάτη χωρίς άλλη υποχρέωση, μέσω της πιστωτικής του κάρτας (ακύρωση: cancel/void ή να επιστροφή: refund). Η ενημέρωση του πελάτη για την παραπάνω ενέργεια θα πραγματοποιείται μέσω e- mail ή τηλεφωνική επικοινωνία, στα στοιχεία τα οποία έχουν δηλωθεί κατά την παραγγελία.
– Πιστωτικές κάρτες ξένων χωρών εκτός Ελλάδος είναι πιθανό να μη γίνουν αποδεκτές από το σύστημα ελέγχου ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών.
– Χρήση προσωπικής πιστωτικής κάρτας για αγορά από διαφορετικό άτομο ή προς διαφορετική επιχείρηση είναι πιθανό να μη γίνει αποδεκτή από το σύστημα ελέγχου ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

 1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  Κάνοντας μια παραγγελία μέσω του site και επιλέγοντας τρόπο πληρωμής ‘’κατάθεση σε τράπεζα’’, η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή μέχρι να κάνετε την κατάθεση.

Η κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό εντός των επόμενων 3 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση μη κατάθεσης, η παραγγελία σας δύναται να ακυρωθεί χωρίς προειδοποίηση. Για να αποφύγουμε προβλήματα στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, θα είμαστε στη διάθεσή σας διαρκώς ε

ώς την ολοκλήρωσή της!

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα σας και ο αριθμός παραγγελίας.
Στη συνέχεια, θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο info@chatzikontelis.gr

Πειραιώς – Πειραιώς

 • Αριθμός Λογαριασμού: 5223-0992-78185
 • IBAN: GR3001722230005223099278185

Eurobank – Eurobank

 • Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0216.96.0200589061
 • IBAN: GR800.260.216.0000.9602.00.58.90.61

Εθνική – Εθνική

 • Αριθμός Λογαριασμού: 208/002429-58
 • IBAN: GR4201102080000020800242958