Posted on Leave a comment

ΕΡΓΑΛΕΙΑ VIRAX

ΕΡΓΑΛΕΙΑ VIRAX

Η εταιρεία Κ Ζ Χατζηκοντέλης ξεκίνησε μια καινούρια συνεργασία με την πρωτοπόρα εταιρεία εργαλείων VIRAX

και σας παρουσιάζει τα προϊόντα της.

Η VIRAX, είναι παρούσα στην ελληνική αγορά από το 1950.
Έδωσε έμφαση στο “συμβόλαιο εμπιστοσύνης” που διατηρεί εδώ και χρόνια με τους υδραυλικούς.
Η VIRAX σχεδιάζει, παράγει και διακινεί πλήρη σειρά εργαλείων για την κατεργασία χαλκοσωλήνας, σιδηροσωλήνας, πλαστικής σωλήνας και πολλαπλών στρωμάτων.
Είναι σημείο αναφοράς για τους υδραυλικούς όσον αφορά την ποιότητα των εργαλείων της, την παροχή ανταλλακτικών και αναλωσίμων ακόμη και για πολύ παλιά είδη, την καινοτομία και την εργονομία των ειδών της.

Posted on Leave a comment

Εργαλεία χειρός σχεδιασμένα να συνάδουν με τις πιο σκληρές απαιτήσεις -ΕΡΓΑΛΕΙΑ BAHCO

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

Πάνω απ ‘όλα, τα κατσαβίδια μας έχουν σχεδιαστεί για ασφάλεια, ενώ χρειάζονται λιγότερη προσπάθεια στην χρήση. Η Bahco σχεδίασε το πρώτο εργονομικό κατσαβίδι παγκοσμίως πάνω από 30 χρόνια πριν. Τα σημερινά κατσαβίδια ταιριάζουν απόλυτα το χέρι, και προστατεύουν τους μύες από τραυματισμό. Η μεγάλη γκάμα πενσών, συμπεριλαμβανομένης της ERGO ™ πενσών πλευράς κοπής, μεγιστοποιήσουν τη δύναμη κοπής σε δοκιμές οι βαρέως χρήσης πένσες μας έχουν αντέξει πάνω από 50.000 κοπές σκληρών συρμάτων.

  • Moνωμένα εργαλεία
  • Πλαγιοκόφτες
  • Κατσαβίδια

YΔΡΑΥΛΙΚΆ

Ο Ιδρυτής της Bahco εφηύρε το κλειδί σωλήνα το 1888. Το ονόμασε «To σιδηρούν χέρι», μιας και είχε την εύκαμπτη λαβή του ανθρώπινου χεριού. Μέσα από χρόνια ΄Ερευνας και Ανάπτυξης, έγινε το πανταχού παρόν βασικό εργαλείο, το ρυθμιζόμενο κλειδί. H  Γκάμα υδραυλικών της Bahco περιλαμβάνει σφιγκτήρες σωλήνων, πένσες σωλήνα και κόπτες, διατρητικά εργαλεία και αφαιρετές γρεζιών, εργαλεία κάυσεις και τρυπητήρια παρεμβύσματος.

  • Σωληνοκάβουρες
  • Καμπτήρες  σωλήνων
  • Ρυθμιζόμενα κλειδιά

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΉ

Τα καλέμια μας είναι όργανα ακριβείας, με σούπερ αιχμηρή λαβή, ιδανικά για οποιαδήποτε εργασία από την κοπή λεπτών ενώσεων στην εργασία των πιο δύσκολων σημείων. Τα πριόνια  Bahco είναι γνωστά για την ευκρίνεια, την ασφάλεια, την άνεση και διαρκή απόδοση. Τα εργαλεία μέτρησης μας περιλαμβάνουν ταινίες από ανοξείδωτο ατσάλι, αλφάδια, τροχούς μέτρησης, γωνίες,  και εργαλεία χάραξης και να  να μην ξεχνάμε … μολύβια!

  • Xειροπρίονα
  • Kαλέμια
  • Σφυριά
Posted on Leave a comment

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΝΕΛΑΣ ΤΟΡΝΟΥ SANDVIK

ΜΑΝΕΛΑ ΤΟΡΝΟΥ SANDVIK COROTURN 300

Με χαρά η εταιρεία μας θέλει να παρουσιάσει και στην ελληνική αγορά τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η εταιρεία SANDVIK. Μπορείτε να δείτε τώρα την παρουσίαση την καινούργια μανέλα τόρνου με τα μοναδικά οκτάκοπα πλακίδια.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

COROTURN300.pdf

 

 

Posted on Leave a comment

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TOTAL

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TOTAL

H Total έχει αναπτύξει την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων, NΕVASTANE, με στόχο την ασφάλεια στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.  Η χρήση των πιστοποιημένων κατά NSF H1 προϊόντων NEVASTANE, εγγυάται την ασφάλεια του καταναλωτή, σε περίπτωση τυχαίας επαφής του λιπαντικού  με τα τρόφιμα, κατά τη διαδικασία της παραγωγής, ή της συσκευασίας.  Επιπλέον, η πιστοποίηση των προϊόντων NEVASTANE κατά ISO 21469, τα καθιστά τα πλέον κατάλληλα για όλες τις παραγωγικές μονάδες τροφίμων, καλύπτοντας  όλες τις απαιτήσεις και προδιαγραφές ασφάλειας.

Τα συστατικά των λιπαντικών NEVASTANE δεν περιέχουν ζωικά συστατικά, γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς και αλλεργιογόνα. Επίσης, η σειρά NEVASTANE διαθέτει τις πιστοποιήσεις KOSHER και HALAL, σεβόμενη όλες τις  απαιτήσεις παραγωγής τροφίμων, σε όλο τον κόσμο.

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

NEVASTANE AW, SH, EP, XSH, SY, CHAIN OIL AND XT:  Λάδια για τη μετάδοση κίνησης υδραυλικών συστημάτων, λειτουργίας κιβωτίων, συμπιεστών και συμπιεστών

ΓΡΑΣΑ

NEVASTANE AXA GR1, XMF, HD2T AND XS : Γράσα για έδρανα, πρέσες,  εξοπλισμό εμφιάλωσης, αποστειρωτές, ρουλεμάν φούρνων και θαλάμους βαθιάς κατάψυξης

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

NEVASTANE FLUSH OIL, SDO, ANTIFREEZE, HTF: Υγρά πλύσης και καθαρισμού, γαλακτώματα διάλυσης ζάχαρης, αντιψυκτικά, υγρά κυκλωμάτων ψύξης

ΣΠΡΕΪ

 

NEVASTANE LUBE AEROSOL, GREASE AEROSOL, SILICONESAFEGARD: Εξαιρετικής πρόσφυσης λάδια και γράσα ανθεκτικά στο νερό

 

Δείτε τα προϊόντα για κάθε κατηγορία:

Ποτά

Φρούτα & Λαχανικά

Αρτοποιεία

Σοκολατοβιομηχανία